kiss-logo
Now playingMY ALL (RADIO CLUB MIX) MARIAH CAREY
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Robbie Williams: Έχει στη φαρέτρα του μπόλικα νέα τραγούδια

Ζει με σκοπό και αγάπη την καθημερινότητά του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από NME
By
KISS 929

Λατρεύουμε κάθε ευκαιρία να απολαμβάνουμε τον Robbie Williams να μιλά και να μας βάζει στον μικρόκοσμό του και ο αγαπημένος Βρετανός star παραχώρησε νέα συνέντευξη, αποκαλύπτοντας πως έχει καινούργια τραγούδια στη φαρέτρα του, ενώ αισθάνεται πιο φιλόδοξος από ποτέ.

"Έχω πάμπολλα σχέδια. Έχω γράψει ένα κάρο τραγούδια, έχω την ταινία μου ('Better Man') στο τέλος της χρονιάς και θα εμφανιστώ στο Hyde Park αυτό το καλοκαίρι. Ποτέ δεν έχω υπάρξει πιο busy από ό,τι είμαι τώρα, ποτέ δεν έχω υπάρξει τόσο φιλόδοξος όσο είμαι τώρα. Είμαι γεμάτος με σκοπό και αγαπώ τη ζωή", δήλωσε ο Robbie.

Αυτό ακριβώς είναι το vibe που θέλουμε να παίρνουμε από τον Robbie και εάν όντως κυκλοφορήσει κάτι καινούργιο, θα είναι η μουσική συνέχεια μετά το dance side project " Lufthaus", αλλά και το "Visions, Vol.1" της προηγούμενης χρονιάς μαζί με την greatest hits συλλογή του "XXV", που κυκλοφόρησε το 2022.

Ακόμα λείπουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα επόμενα μουσικά βήματα του Robbie, αλλά μπορούμε να δείξουμε την απαραίτητη υπομονή! FYI, η ταινία στην οποία αναφέρεται ο Robbie είναι μια ανεπίσημη βιογραφία με τη μουσική του, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Michael Gracey που είχε σκηνοθετήσει και το "The Greatest Showman".

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker