kiss-logo
Now playingDESPACITO LUIS FONSI & DADDY YANKEE FEAT. JUSTIN BIEBER
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ο Guillaume των Kadebostany μίλησε με το Νίκο Ζώη, για το νέο τους EP

Με αφορμή την κυκλοφορία του 'Drama Act 1' αλλά και την περίοδο καραντίνας, διαβάστε την παρακάτω συνέντευξη...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
ΝΙΚΟΣ ΖΩΗΣ

 

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου EP των  Kadebostany με τίτλο "Drama Act 1", συνομίλησα με τον Giullaume. Συνεργάζεται στο νέο εγχείρημα με τους Kazka, Fang The Great, Celia και Irena Rimes.

Επίσης μας μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, που ζει ο πλανήτης αυτή τη στιγμή και ο ίδιος.

 

  • Μεγάλη μας χαρά η επιστροφή των Kadebostany με νέα κυκλοφορία… Drama Act 1. Πώς σου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσεις ένα κινηματογραφικό video με όλα τα singles;

Ηθελα να δημιουργήσω ένα 20λεπτο βίντεο, για να έχω την απόλυτη ολοκλήρωση μουσικής και οπτικού υλικού. Αφηγηματικά, είναι πολύ συνδεδεμένο με το ισχυρό περιεχόμενο των τραγουδιών και ήθελα να δημιουργήσω κάτι που είναι τόσο πραγματικό όσο και μοναδικό και ταυτόχρονα να έχει ένα «αίσθημα έξω από τον κόσμο». Σε αυτήν την ταινία μικρού μήκους υπάρχουν 5 διαφορετικές γλώσσες και ο καθένας εξακολουθεί να καταλαβαίνει τον άλλον τέλεια. Στις μέρες μας, είναι ήδη μια ισχυρή δήλωση από μόνη της.

 

  • Ζούμε σε μια περίοδο όπου (σχεδόν) ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα. Τον τελευταίο μήνα οι ζωές όλων έχουν αλλάξει με τον Covid-19. Πού σε βρίσκει αυτή η κατάσταση και πώς ξοδεύεις το χρόνο σου;

Έχω ένα στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι μου και δουλεύω πολύ. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά για μένα, καθώς έχω συνηθίσει να περνάω πολύ χρόνο για τη δημιουργία μουσικής μόνος μου. Πιστεύω, ότι οι άνθρωποι έχουν αυτήν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε κατάσταση και είναι απλώς μια άλλη εξέλιξη για τον κόσμο.

Αυτό που δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!

 

  • Κατά τη γνώμη σου, πιστεύεις ότι αυτός ο ιός θα αλλάξει την αντίληψη για το πώς οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους;

Έχω δύο τρόπους σκέψης.Eίμαι είτε πολύ αισιόδοξος είτε πολύ απαισιόδοξος για την ανθρώπινη φύση. Πιστεύω, ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν σήμερα, ότι είμαστε όλοι βαθιά συνδεδεμένοι. Αλλά την ίδια στιγμή νομίζω, ότι μόλις τελειώσει η κρίση, οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιστρέψουν σε ότι έκαναν, ακόμη ισχυρότερα υποθέτω. Αναρωτιέμαι, αν οι άνθρωποι θέλουν να σωθούν.

 

  • Όταν τελειώσει η περίοδος της καραντίνας, ετοιμάζεις τουρ ξανά;

Απολύτως! Για την περιοδεία συγκέντρωσα τους καλύτερους μουσικούς και τραγουδιστές. Είναι μεγαλύτερη η ομάδα στη σκηνή τώρα. Έχω επιλέξει να χρησιμοποιήσω προβολή video visuals και χρησιμοποίησα μια ειδική διακόσμηση σκηνής που απεικονίζει ένα είδος τρελού κοινοβουλίου. Μας ξεχωρίζει από μια κανονική μπάντα στη σκηνή και επιτρέπει να υπνωτιστεί το κοινό και να φτάσουν στα αστέρια μαζί μας, κάθε νύχτα. Το ταξίδι είναι εγγυημένο, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα σόου του Kadebostany DRAMA!

 

  • Να περιμένουμε ένα άλμπουμ ολοκληρωμένο σύντομα; Μελλοντικές συνεργασίες, που θέλεις να αποκαλύψεις;

Ναί! Στην αρχή ήθελα να κάνω ένα πολύ σύντομο άλμπουμ, όπως 30 λεπτά, όμως κατά τη δημιουργία του είχα τόσες πολλές νέες ιδέες που χρειάζονταν να αναπροσαρμόσω και να κάνω τα πράγματα μεγαλύτερα με διαφορετικούς καλλιτέχνες. Το Drama Act 2 ετοιμάζεται ήδη.

 

  • Ευχαριστώ πολύ για τη συνομιλία. Μείνε ασφαλής. Σας περιμένουμε σύντομα στην Αθήνα, να σας απολαύσουμε Live.

Ευχαριστώ για τη συνέντευξη. Θα τα πούμε σύντομα!

Guillaume

 

- Δείτε το video του DRAMA ACT 1 των Kadebostany κι απολαύστε τη νέα τους μουσική. 

 

Ακούστε το Νίκο Ζώη καθημερινά 13:00 - 16:00 (από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή) στον 92,9 Kiss.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker